SİYASET Özdağdan Sevindiren İddia Özdağdan Sevindiren İddia SAĞLIK Soğuk Havada Burundan Nefes Alın! Soğuk Havada Burundan Nefes Alın! MANİSA Şehzadelere Sağlıklı Yaşam Ormanı Şehzadelere Sağlıklı Yaşam Ormanı MANİSA Manisa´da Kapalı Yolumuz Yok Manisa´da Kapalı Yolumuz Yok MANİSA YILIN İLK GÜNÜNDE MANİSA´YA ŞEHİT HABERİ YILIN İLK GÜNÜNDE MANİSA´YA ŞEHİT HABERİ GÜNDEM Yılbaşı Eğlenceleri, Müslümanları Kimliksizleştirme Tuzaklarıdır Yılbaşı Eğlenceleri, Müslümanları Kimliksizleştirme Tuzaklarıdır MANİSA Yunusemre Yılbaşı Yunusemre Yılbaşı YAŞAM BAŞGÜLŞEN´DEN SAVAŞ MAĞDURU ÇOCUKLARA OYUNCAK BAŞGÜLŞEN´DEN SAVAŞ MAĞDURU ÇOCUKLARA OYUNCAK ASAYİŞ MANİSA´YA BİR ASKER ACISI DAHA MANİSA´YA BİR ASKER ACISI DAHA ASAYİŞ FETÖ/PYD SORUŞTURMASINDA 4 GÖZALTI FETÖ/PYD SORUŞTURMASINDA 4 GÖZALTI MANİSA Tüketicilere Yönelik Şap Hastalığı Açıklaması Tüketicilere Yönelik Şap Hastalığı Açıklaması MANİSA Büyükşehir´den 3 Milyonluk Yatırım Büyükşehir´den 3 Milyonluk Yatırım MANİSA Başkan Çelik´in Yeni Yıl Mesajı Başkan Çelik´in Yeni Yıl Mesajı GÜNDEM MANİSA´DA BARIŞ EYLEMİ MANİSA´DA BARIŞ EYLEMİ ASAYİŞ Bunalıma Giren Genç Kadın İntihar Etti Bunalıma Giren Genç Kadın İntihar Etti MANİSA Kıbrıs Gazilerinden Kıbrıs´a Çıkartma Kıbrıs Gazilerinden Kıbrıs´a Çıkartma Turgutlu Arıtma Tesisi Hayata Geçiyor Turgutlu Arıtma Tesisi Hayata Geçiyor SİYASET Özdağ, Taydaş ı Ziyaretinde Net Konuştu Özdağ, Taydaş ı Ziyaretinde Net Konuştu MANİSA Turgutluda Gençlik Söyleşisi Düzenlendi Turgutluda Gençlik Söyleşisi Düzenlendi MANİSA Şehzadeler ´den Geri Dönüşüm Atağı Şehzadeler ´den Geri Dönüşüm Atağı
Piyasalar
BIST
91615 0
DOLAR
2.8686 0
EURO
3.0895 0
ALTIN
97.52 0
 
SPOR
BAŞGÜLŞEN´DEN SAVAŞ MAĞDURU ÇOCUKLARA OYUNCAK
BAŞGÜLŞEN´DEN SAVAŞ MAĞDURU ÇOCUKLARA OYUNCAK
Seçimlerde CHP´den milletvekili adayı olmuş Manisalı ziraat mühendisi Mustafa Başgülşen, Mardin`in Dargeçit İlçesi`ndeki savaş psikolojisi yaşayan çocuklara dağıtılmak üzere oyuncak ve kitap gönderdi.
YAŞAM
MANİSA´YA BİR ASKER ACISI DAHA
MANİSA´YA BİR ASKER ACISI DAHA
Manisalı asker Taha Yapar´ın ölüm haberi ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu.
ASAYİŞ
FETÖ/PYD SORUŞTURMASINDA 4 GÖZALTI
FETÖ/PYD SORUŞTURMASINDA 4 GÖZALTI
Manisa Cumhuriyet Savcılığı tarafından başlatılan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında örgüte finans sağladıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.
ASAYİŞ
Tüketicilere Yönelik Şap Hastalığı Açıklaması
Tüketicilere Yönelik Şap Hastalığı Açıklaması
Ülkemizde son günlerde gündemi sıkça meşgul eden Nepal Tipi Şap Hastalığı olarak tabir edilen hastalık, bazı çevrelerce şap hastalığının insanlara zararının olup olmadığı konusunda tedirginlikler oluşmuştur.
MANİSA
Büyükşehir´den 3 Milyonluk Yatırım
Büyükşehir´den 3 Milyonluk Yatırım
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre İlçesi Horozköy ve Muradiye arasındaki bağlantı yolunda genişletmeyle birlikte, 5 kilometrelik sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.
MANİSA
Yardım Kampanyasına Öz Malatyalılar´dan Destek
Yardım Kampanyasına Öz Malatyalılar´dan Destek
Şehzadeler Belediyesi´nin öncülüğünde başlatılan Bayırbucak Türkmenleri´ne yardım kampanyasına bir destek de Öz Malatyalılar Derneği´nden geldi.
Yunusemre Zabıtası Fırınları Denetledi
Yunusemre Zabıtası Fırınları Denetledi
Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, sabaha karşı fırınlara denetim gerçekleştirdi. Ekipler, kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uyguladı.
MANİSA
Başkan Çelik´in Yeni Yıl Mesajı
Başkan Çelik´in Yeni Yıl Mesajı
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisalıların yeni yılını kutladı. Başkan Çelik, “2015 yılı hizmetlerle dolu dolu geçti. 2016 yılında da hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.
MANİSA
MANİSA´DA BARIŞ EYLEMİ
MANİSA´DA BARIŞ EYLEMİ
Manisa´da Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği´ne (TMMOB) bağlı sendika ile odaların temsilcileri ve HDP´liler bir araya gelerek Doğu ve Güneydoğu´da çatışmaların durması için çağrıda bulundu.
GÜNDEM
Bunalıma Giren Genç Kadın İntihar Etti
Bunalıma Giren Genç Kadın İntihar Etti
Turgutlu´da son günlerde yaşanan intihar olayları büyük üzüntü yaratıyor. Turgutlu´da iki gün önce bir üniversite öğrencisinin intihar etmesinin ardından dün de genç bir kadın yaşamına kıydı.
ASAYİŞ
Kıbrıs Gazilerinden Kıbrıs´a Çıkartma
Kıbrıs Gazilerinden Kıbrıs´a Çıkartma
Geçtiğimiz hafta Şehzadeler Belediyesinin düzenlemiş olduğu program ile 45 Kıbrıs gazisi, savaştıkları toprakları gezdiler.
MANİSA
Minik Öğrenciler Hayvan Barınağını Gezdi
Minik Öğrenciler Hayvan Barınağını Gezdi
Yunusemre Belediyesi´nin katkılarıyla, Çağatay Uluçay İlkokulu öğrencileri Manisa Hayvan Barınağı´na ziyaret gerçekleştirdi.
YAŞAM
Tüm Videolar
ağaçta karpuz yetişiyor
Hüseyin Tonguç Ebedi Yolculuğuna Uğurlandı
Kaskın Önemi
Greyder Uçuruma Yuvarlandı
Çarpım Tablosunda 9 lar basamağının pratik hali
ALLAH DİYEN İNEK
Yaşar TANIŞ Kırgızistandaki Öğrenci ziyareti
Namazla Diriliş Gecesi
Runway Eğitim Kurumları

Manisa için namaz vakitleri
İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsi
05:37 07:19 12:25 14:54 17:12 18:42
DOLAR
2.8686
EURO
3.0895
ALTIN
97.52
BIST
91615
 
Bugün
6 °C
Salı
7 °C
Çarşamba
9 °C
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Ne mutludur o kişi ki yoldaşı, haset değildir…

Mevlana
BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ? -Hapşırdığınız zaman kalbinizde dahil olmak üzere bütün vücut fonksiyonlarınız bir an için durur. (Ya bi kez griptim hesapladım 120 kez hapşırmışım demek ki kalbim 1 dakika durmuş o gün) -Eiffel kulesinin tepesine çıkana kadar

İlginç Bilgiler
Kurabiye hamurunun elinize yapışmasını istemiyorsanız ellerinizi soğuk suyla ıslatıp kuruladıktan sonra kurabiyeye şekil verin. Kurabiyelerin zamanla sertleşmemesi için yanlarına bir-iki dilim kabuklu elma koyarak saklayınız. Elmanın yayacağı nem sayesin

Kurabiye - Bisküvi Tarifleri İle İlgili Püf Noktaları
İLETİŞİM

Adres :
Utku Mah. Çimentepe  Cad. No: 37/3
Şehzadeler / MANİSA
Telefon : 0 542 301 34 45

 


 

 

sanalbasin.com üyesidir