Öğrenci, öğretmen ve velilerin takdirini toplayan ve Turgutlu Belediyesi´nin büyük önem verdiği okul boyama çalışmaları sömestr tatilinde de devam ediyor. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin´in talimatlarıyla devam eden boya çalışmaları, yüzlerce eğitim yuvasına güzellik katarken, bu kapsamda Avşar Mahallesi´nde yer alan Avşar Ortaokulu, Kurtuluş Mahallesi´nde yer alan Samiye Nuri Sevil Ortaokulu ile Yedi Eylül Mahallesi´nde yer alan Orhan Polat Yağcı Okulu´nun ihtiyacını karşıladı. Park Bahçeler Müdürlüğü´ne bağlı boya atölyesi tarafından yapılan çalışmalar binaları kötü durumdan kurtararak, sınıflara renk verdi.
3 Okula da Turgutlu Belediyesi Eli Değdi
Turgutlu Belediyesi´nin okul boyama çalışmaları devam ederken, bu kapsamda Avşar Ortaokulu, Samiye Nuri Sevil Ortaokulu ve Orhan Polat Yağcı İlkokulu´na da belediye ekiplerinin eli değdi.
Yayınlanma :
01.02.2016 18:30
Güncelleme :
01.02.2016 18:30


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: