Belediye binası önünde toplanan vatandaşlara seslenen Balaban, “Bugün sizlerle olmanın onurunu, gururunu yaşıyorum. Bizler aday olduktan sonra rozetimizi çıkarttık. Bizler seçimi Yunusemre ittifakı olarak kazandık. Hangi partiden olursa olsun, bize oy versin vermesin tüm yurttaşlarımızın belediye başkanı olacağız, kapımız tüm yurttaşlara sonuna kadar açık olacak. Bu sevgi seline layık olmak için elimizden geleni yapacağız. Tüm arkadaşlarımızla gece gündüz çalışacağız. Kamunun gücünü halk için harcayacağız. Kamunun gücünü halkla birlikte paylaşacağız, belediyeyi halkla birlikte yöneteceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Belediye başkanı olduğunuzda ilk işiniz ne olacak demişlerdi, ilk işimiz muhtarların öncülüğünde merkezde mahalle meclisleri, köylerde de köy meclisleri oluşturacağız. Belediye başkanı olarak ekibimizle birlikte 3 ayda bir bu insanlarla bir araya geleceğiz, sorunları tespit edeceğiz. Sorunları birlikte çözeceğiz. Belediyede çalışan arkadaşlarımızın hepsi başımızın tacıdır. Biz buraya partizanlık yapmaya gelmedik, işini yapan, görevini yapan, görevine sadık kalan benim için değil toplum için, millet için halk için çalışan bütün belediye personeli bizim başımızın tacıdır. Özellikle söylüyorum, benim resmimi hiçbir yere asmayın. Asla böyle bir talebim yok. Resim asacaksanız kurucu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini asın. Hepimizin ortak değeri Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bir tek onun resmini istiyorum. Hiçbir belediye çalışanına siyasi mobbing yapmayacağız. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel Büyükşehirde halkla buluşuyor, hiçbir belediye çalışanımızı ‘hadi bakalım oraya gidiyorsunuz, orada olacaksınız’ demeyeceğiz. İsteyen gider, istemeyen gitmez. Zorla hiçbir şey olmaz. Hayatım boyunca söyledim, ben size nasıl davranıyorsam siz de insanlara öyle davranacaksınız. Asla hayatım boyunca karıncayı incitmeyen bir insanım, kimsenin onurunu rencide etmem. Sizlerden, tüm belediye çalışanı arkadaşlarımdan tek bir isteğim var. Halka samimi, sıcak, içten davranın. Ben Yunusemre halkının emrinde olmaktan onur duyuyorum. Ferdi Başkanımı da, Gülşah Başkanımı yürekten kutluyorum. Takım kaptanımızın öncülüğünde 17 ilçede insana dokunan hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.
Balaban Yunusemre Belediye Başkan Görevine Başladı
31 Mart seçimlerinde CHP’den Yunusemre Belediye Başkanı seçilen Semih Balaban, görevi eski başkan Dr. Mehmet Çerçi’den devraldı. Mehmet Çerçi, Semih Balaban’a görevinde başarılar diledi, başkanlık mührünü Semih Balaban’a takdim etti. Balaban ise, Çerçi’ye 10 yıllık başkanlık görevi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Yayınlanma :
04.04.2024 16:08
Güncelleme :
04.04.2024 16:08


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: