Büyük Birlik Partisi (BBP) Manisa İl Başkanlığı, 27 Aralık 2025 Cumartesi günü yapılacak il kongresine hazırlanıyor. Şehzadeler Belediyesi Bedesten Nikah Salonu’nda saat 13.00’te başlayacak kongre, parti teşkilatının Manisa’daki yeniden yapılanma ve hedeflerini masaya yatıracağı önemli bir buluşma niteliği taşıyor.
BBP Manisa teşkilatının yanı sıra genel merkez düzeyinde de katılımın yüksek olması bekleniyor. Kongreye BBP Genel Başkan Yardımcıları Türker Yörükçüoğlu ve Prof. Dr. Emin Serin’in de katılacağı açıklandı. Böylece hem teşkilat mensupları hem de partililer, genel merkezin bakış açısını doğrudan dinleme ve yerel talepleri üst yönetimle paylaşma fırsatı bulacak.
BBP Manisa İl Başkanı Süleyman Görgülü, kongre öncesi yaptığı açıklamada, kongrenin yalnızca bir seçim süreci değil, aynı zamanda Manisa’da partinin vizyonunu tazeleyeceği bir istişare zemini olacağını vurguladı. Görgülü, “Manisa’da vakit Büyük Birlik vaktidir” sözleriyle tüm Manisalıları kongreye davet ederek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.
Görgülü, kongrede hem il teşkilatının yapısının güçlendirileceğini hem de önümüzdeki süreçte izlenecek siyasi çizgi, yerel saha çalışmaları ve vatandaşla temas başlıklarının detaylı şekilde ele alınacağını ifade etti. Partinin Manisa’da daha görünür ve etkin hale gelmesi için mahalle, ilçe ve il düzeyinde koordinasyonun artırılacağını, yeni dönemde üye çalışmalarına ve gençlik yapılanmasına da özel önem verileceğini kaydetti.
BBP Manisa İl Başkanlığı, kongrenin demokratik bir atmosferde, teşkilat içi dayanışmayı artıracak bir iklimde gerçekleşmesini hedefliyor. Kongrenin ardından açıklanacak yeni yol haritası ile partinin Manisa’daki siyasi çalışmalarının daha planlı ve sahaya dönük bir şekilde yürütülmesi öngörülüyor. BBP teşkilatı, kongre günü tüm vatandaşları Bedesten Nikah Salonu’ndaki programa davet ederek, “Manisa’da yeni dönemin başlangıcına birlikte şahitlik edelim” mesajı verdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: