Cevdet İnci Eğitim Vakfı, “Hem İşte Hem Eğitimde” programı kapsamında dördüncü mesleki eğitimini Manisa’da başlattı. 30 Temmuz’da başlayan ve 7 Eylül’de tamamlanacak eğitim sürecinde 10 genç kadın kursiyer, CNC operatörlüğü alanında uzmanlaşmak üzere Mostem – Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde hem teorik hem de pratik eğitim alıyor.
Vakıf, program boyunca kursiyerlere teknik bilgi ve uygulama desteğinin yanı sıra kişisel gelişimlerini destekleyecek çalışmalar da sunarak, mesleki yeterliliklerini artırmayı hedefliyor.
14 Ağustos’ta Cevdet İnci Eğitim Vakfı Genel Müdürü Elif Türkmen Elibirler, Genel Sekreter Ecem Argüden, Program Sorumlusu Zeynep Seda Soylu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Daire Başkanı Ural Sevener ve Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Şubesi’nden Ayşe Şen ile Vildan Şen, kursiyerleri ziyaret ederek eğitim süreci hakkında bilgi aldı.
Vakıf yetkilileri, kadın istihdamını ve mesleki eğitimi destekleyen projelerin devam edeceğini vurguladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: