Suudi Arabistan, OPEC+ ülkelerinin petrol üretim kesintisini Haziran sonundan Temmuz sonuna uzatma konusunda anlaşması sonrası Asya’da bulunan yedi petrol rafineriye gelecek ay tedarik edeceği ham petrol miktarını azalttı. Bu gelişmenin ve Fed’in şirket tahvillerini alacağını açıklamasının yarattığı iyimserliğin etkisiyle Crude Oil 37.42 düzeyine kadar yükseldi. Yükselişin devamında 37.90 ve 38.50 direnç olarak izlenebilir. Geri çekilmelerde ise 36.95 ve 36.55 destek oluşturabilir. Bu akşam 23:30’da ABD APİ ham petrol stoklarının açıklanacağını da hatırlatalım.
Destekler;36.95-36.00-35.00
Dirençler;37.90-38.50-39.00
İkon Menkul
Hibya Haber Ajansı
Crude Oil-OPEC ve Fed'in açıklamaları sonrası yükseldi
Suudi Arabistan, OPEC+ ülkelerinin petrol üretim kesintisini Haziran sonundan Temmuz sonuna uzatma konusunda anlaşması sonrası Asya’da bulunan yedi petrol rafineriye gelecek ay tedarik edeceği ham petrol miktarını azalttı(İkon Menkul)
Yayınlanma :
16.06.2020 08:30
Güncelleme :
16.06.2020 08:30
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: