Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in vefatı sonrası siyasi parti temsilcilerinden taziye mesajları gelmeye devam ediyor. DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Gökhan Görmez, yayımladığı başsağlığı mesajında duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in vefat haberini üzülerek öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve Cumhuriyet Halk Partisi camiasına başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.”
Başkan Zeyrek’in tedavi sürecinde büyük bir umutla dua ettiklerini söyleyen Görmez, dün gerçekleştirdikleri hastane ziyaretinden sonra duygusal bağlarının daha da pekiştiğini vurguladı.
“Dün yanındaydık… Kalbinin gücüne, gençliğine, inancına güveniyorduk. Kalkacağına, yeniden aramıza döneceğine yürekten inanıyorduk. Dualarımızla yanındaydık. Ama olmadı… Bu acı hepimizin.”
Gökhan Görmez, Ferdi Zeyrek’in Manisa’da halkla kurduğu gönül bağının ve yönetim anlayışının örnek teşkil ettiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:
“Güzel kalpli başkan… Halk için, adalet için çıktığın yolda iz bıraktın. Senin mirasın sadece bir makam değil, bir vicdanın ve halk sevgisinin simgesi oldu.”
Görmez, açıklamasını “Manisa seni unutmayacak” diyerek tamamladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: