Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) bu sezon şampiyonluk hedefiyle sahaya çıkan 1966 Edremitspor, taraftarlarını kulüple daha da bütünleştirecek önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Kulübün resmi ürünlerinin satışa sunulacağı “EdroStore” isimli taraftar mağazası, 10 Ekim 2025 Cuma günü saat 10.10’da Kipa Akın AVM’de düzenlenecek törenle açılacak.
Mağazada, formadan atkıya, tişörtten anahtarlığa kadar birçok özel Edremitspor ürünü yer alacak. Taraftarlar, takımlarına olan sevgilerini yansıtan ürünlere artık doğrudan kulüp güvencesiyle ulaşabilecek. Kulüp yönetimi, mağazanın hem Edremitspor markasının değerini artıracağını hem de kulüp gelirlerine katkı sağlayacağını belirtiyor.
Açılış törenine çok sayıda taraftarın, Edremit Belediyesi yöneticilerinin ve bölgedeki sporseverlerin katılması bekleniyor.
Edremit Belediye Başkan Yardımcısı ve 1966 Edremitspor Kulübü Başkanı Cavit Cebeci, mağazanın sadece bir satış noktası değil, aynı zamanda bir buluşma merkezi olacağını belirterek şunları söyledi:
“EdroStore, Edremitspor sevgisini yaşatacak ve taraftarlarımızı kulübümüze daha da yakınlaştıracak. Bu mağaza sadece ürün satış noktası değil, aynı zamanda Edremitspor ailesinin buluşma noktası olacak. Tüm taraftarlarımızı açılışımıza davet ediyoruz.”
Edremitspor camiası, açılışla birlikte takımın kimliğini yansıtan ürünlerin taraftarlar arasında birlik ve aidiyet duygusunu pekiştirmesini bekliyor. Kulüp yönetimi, ilerleyen dönemde çevrim içi satış platformunun da devreye alınacağını açıkladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: