Manisa 2. Kitap Fuarı açıldı
Manisa’da kültür şöleni başladı. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Manisa Kitap Fuarı, yeniden ziyaretçilerine kapılarını açtı. 100 yayınevi ve 100’den fazla yazarın okuyucularla buluştuğu fuar, 7 Ekime kadar açık kalacak.
Yayınlanma :
29.09.2018 12:10
Güncelleme :
29.09.2018 12:10


Kitap Fuarı açılış töreninde Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden katılım olmaması dikkat çekti. Okullardan fuara katılım olmaması için öğretmenlere WhatsApp üzerinden fuarda farklı maksatların gözetildiği endişesini içeren yazı gönderildiği iddia edildi. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri geçen yıl öğrencilerin fuara taşınması için ulaşım desteğinin sağlandığını, ancak bu yıl böyle bir desteğin olmadığı ve Milli Eğitim’in ulaşımı sağlama imkanı olmadığını ifade etti. Yasak olmadığını dile getiren yetkilileri, öğrencilerin fuara katılabileceğini belirtti.
7 Ekim’e kadar açık kalacak fuarda yazarlar okuyucularıyla buluşacak. Ahmet Ümit, Sinan Yağmur, Engin Alan, Nilgün Bodur, Mustafa Balbay, Şükrü Erbaş, Ot dergisi yazarları Murat Menteş, Kutup Şimşek, Rewhat, Ali Lidar, Gazeteci-Yazar Saygı Öztürk, Bülent Üstün (Kötü Kedi Şerafettin), özellikle çocukların ve gençlerin büyük ilgi gösterdiği genç yazar Koray Yersüren ve daha birçok yazar kitapseverler için Manisa’da olacak. Fuar boyunca çeşitli söyleşiler ve programlar da düzenlenecek. Daha önce Manisa'da iki kez seyirciyle buluşan ve yazar Engin Topuz ile Orhan Haşim Elmalı’nın düzenlediği “Bir Tat Edebiyat” fuarda da edebiyat ziyafeti sunacak. Ümit Rona, ilk kitabını çıkaran Murat Gökyıldız ve birçok Manisalı yazar fuara renk katacak.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: