Manisa Gördesliler Derneği, Ramazan ayı kapsamında vatandaşlara yönelik anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen programda 2 bin adet Ramazan pidesi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Kısa sürede yoğun ilgi gören etkinlikte yaklaşık 2 saat içerisinde 2 bin pide vatandaşlara ulaştırıldı. Meydana gelen Manisalılar, yapılan ikramdan dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti.
“2 Saatte 2 Bin Pide Dağıttık”
Etkinlikle ilgili açıklama yapan Uğur Çağlayan, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar programı yerine bu yıl farklı bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirtti.

Çağlayan, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar programı yerine bu yıl 2 bin adet Ramazan pidesi dağıtımı gerçekleştirdik. Yaklaşık 2 saat içinde 2 bin adet pideyi vatandaşlarımıza ulaştırdık. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirdiğimiz pide dağıtımına Manisalılar yoğun ilgi gösterdi. Bu organizasyonda emeği geçen dernek yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Allah yaptığımız hayrı kabul etsin” dedi.

Etkinlik, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yansıtan görüntülere sahne oldu.
Yorumlar
Kalan Karakter: