Manisa Valiliğince 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Programı belli oldu. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 9. Yılında programlar düzenlenecek. İlk olarak saat 12.00 Garnizon Şehitliği Ziyareti, 12.15 Polis Şehitliği Ziyaret edilecek. Saat 13.00’da Hatuniye Camii’nde şehitlerimiz mevlidi şerif okunacak. Saat 20.30’da ise Cumhuriyet Meydanı’nda program düzenlenecek. Mehter Takımının Gösterisi. Açılış, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması, Sayın Cumhurbaşkanımızın Konuşmalarının Yayınlanması. MCBÜ öğretim üyelerinden oluşan grup tarafından Tasavvuf Musikisi icrası. İl Müftülüğü tarafından görevlendirilecek personellerin ilahiler okuması ve dua edilmesi. 00.13 tüm Camilerde salalar okunacak.
Manisa’da 15 Temmuz’un 9. Yılında Anma Programı Belli Oldu
Manisa Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında düzenlenecek etkinlik programını açıkladı. Şehitlik ziyaretleri, mevlit, mehter gösterisi, tasavvuf musikisi ve gece yarısı salâlarıyla 15 Temmuz ruhu yaşatılacak.
Yayınlanma :
14.07.2025 18:43
Güncelleme :
14.07.2025 18:43
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: