Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Manisa İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri okulların açılmasıyla birlikte okul servis araçlarını denetimlerini artırdı. Oda tarafından hazırlanan okul servis aracı denetiminde kontrol edilecek hususlar ile ilgili broşür dağıtılırken, trafik ekipleri de hem şoförlerin hem de öğrencilerin uymaları gereken kuralları anlatıyor. Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, okulların kapanmaması için herkesin kurallara uyması gerektiğini belirtti.
Manisa’da 2021-2022 eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte okul servis araçları denetimleri yoğunlaştırdı. Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri Yunusemre ilçesinde bulunan 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu yanında bulunan servis araçları denetledi. Oda tarafından hazırlanan okul servis aracı denetiminde kontrol edilecek hususlar ve okul servis araçlarında salgınla mücadele kapsamında alınacak tedbirlerin yer aldığı broşürler dağıtıldı. Trafik polisi ekipleri hem servis aracı şoförlerini hem de öğrencileri neler yapmaları noktasında bilgiler verdi.
HEP BERABER TEDBİRLERE UYALIM
Okulların kapanmaması için herkesin dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, 2021/2022 eğitim öğretim yılı tüm eğitim çalışanlarına, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Eğitim öğretim yılına 1,5 yıldır ara verildiğini bu süreçte uzaktan eğitim olsa da yüz yüze eğitimini yerini tutmadığı, hem öğrencilerimiz, velilerimiz, esnafımız, ülkemiz büyük Covid-19 salgını nedeni ile zor bir süreçten geçtiğimizi belirtmek isterim. Hepimize bu süreçte bazı görevlerin düştüğünü, okulların tekrardan kapanmaması için öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin, servisçi esnafımızın daha dikkatli olmamız gerekiyor. Servis araçlarının uyması gereken kurallar var. İçişleri Bakanlığımızın alınacak tedbirlerle ilgili genelgesine istinaden kolluk kuvvetleri tarafından sıkı bir denetimin de olacağını belirtmek isterim. Oda olarak emniyet güçlerimizle birlikte İçişleri Bakanlığının belirlediği kriterler neticesinde tedbirlerimizi alıyoruz” dedi. CÜNEYT HASÇELİK
Yorumlar
Kalan Karakter: