Şehzadeler Belediyesi, 2025 yılı Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan-Reklam Vergisi 2. taksit ödemelerinde son tarihin 1 Aralık Pazartesi olduğunu hatırlatarak vatandaşlara önemli bir kolaylık sağlayacağını duyurdu. Yoğunluk yaşanmaması ve mesai saatlerinde ödeme imkânı bulamayan vatandaşların mağdur olmaması amacıyla belediye veznelerinin hafta sonu da hizmet vereceği açıklandı.
Belediye yetkilileri, vatandaşların cezalı duruma düşmemesi için ödemelerin son güne bırakılmaması gerektiğini vurguladı. Hafta sonu açık tutulacak vezneler sayesinde yükün azalacağı, ödeme işlemlerinin daha rahat gerçekleştirilebileceği ifade edildi. Uygulamanın, vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda planlandığı belirtildi.
Şehzadeler Belediyesi, ek ödeme günlerinin vergi mükelleflerinin iş yükünü azaltmayı hedeflediğini, aynı zamanda belediye hizmetlerinin kesintisiz şekilde sürdürülmesi için önemli olduğunu kaydetti. Vatandaşlar, belediyenin resmi internet sitesi ve çağrı merkezi üzerinden vergi ödemeleri hakkında detaylı bilgilere ulaşabilecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: