Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Yeniden Refah Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı İbrahim Şahin öncülüğünde düzenlenen programda, görevleri başında hayatını kaybeden şehit polisler anısına lokma hayrı yapıldı.

İlçe teşkilatı tarafından organize edilen etkinlikte vatandaşlara lokma ikramında bulunulurken, programda şehitler için dualar edildi. Katılımcılar, Türk Polis Teşkilatı’nın toplum huzuru ve güvenliği için üstlendiği önemli role dikkat çekerek, emniyet mensuplarına minnettarlıklarını dile getirdi.

Etkinliğin ardından Yeniden Refah Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı İbrahim Şahin ve beraberindeki heyet, Şehzadeler İlçe Emniyet Müdürü Hakan Tirtom’u makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü kutlanırken, emniyet teşkilatının yürüttüğü çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

İlçe Başkanı Şahin, emniyet teşkilatının gece gündüz demeden büyük bir özveriyle görev yaptığını belirterek, “Toplumun huzur ve güvenliği için fedakârca çalışan tüm polislerimize teşekkür ediyor, görevleri başında şehit düşen kahramanlarımızı rahmetle anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Hakan Tirtom ise, bu tür anlamlı etkinliklerin moral ve motivasyon açısından önemli olduğunu belirterek teşekkür etti.
Düzenlenen programın, hem şehitlerin anılması hem de toplum ile emniyet teşkilatı arasındaki bağların güçlendirilmesi açısından önemli bir katkı sunduğu ifade edildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: