24, 25 ve 26. Dönem Manisa Milletvekilliği yapan Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Elim bir kaza sonrası ebediyete uğurladığımız Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek’in cenaze törenine iştirak ettik. Kendisine rahmet, geride kalan sevdiklerine sabır ve hayırlı ömürler diliyoruz. ‘Her nefs ölümü tadacaktır.’ - Kutlu Kelam.”
Zeyrek’in cenaze törenine Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Artar başta olmak üzere; İl Başkan Yardımcısı Hayrettin Pulat, Salihli İlçe Başkanı Şerife Öz, Akhisar İlçe Başkanı Muzaffer Eren, Şehzadeler İlçe Başkanı Levent Yorgancıoğlu ve Yunusemre İlçe Başkanı Cihan Geçmiş ve Gelecek Partisi üyeleri de katıldı. Parti teşkilatının geniş katılımı, Ferdi Zeyrek’e duyulan saygı ve Manisa’nın ortak acısına verilen desteği yansıttı.
Manisa’da büyük bir üzüntüye yol açan vefat sonrası, siyaset üstü birlik ve dayanışma örneği sergilenirken; Ferdi Zeyrek’in halkla kurduğu güçlü bağ ve yerel yönetim anlayışıyla bıraktığı iz, katılımcıların ortak vurgusu oldu.
Yorumlar
Kalan Karakter: