Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için anlamlı bir anma programı düzenledi. Oda binasında gerçekleştirilen mevlit programına MANULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Engin Ermiş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Özge Arslan ve Mesut Doğan, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, Manisa Kamyoncular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Fahrettin Baru, Manisa 141 No'lu Kampüs Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Vedat Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.
Programda okunan Kur’an-ı Kerim ve duaların ardından, oda bahçesinde lokma ikramında bulunuldu. Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, merhum Başkan Ferdi Zeyrek için duygu dolu bir konuşma yaptı. Karaağaç, “Elim bir kaza sonucu evinde geçirdiği talihsiz olay neticesinde kaybettiğimiz değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek için mevlit okuttuk, dualar ettik. Dün de mezarı başında andık. Genç yaşta kaybettik, Manisa'nın gerçekten sevilen bir belediye başkanıydı. Cenazesinde alanlar doldu taştı. Özellikle şoför ve toplu taşıma esnafımıza verdiği destek unutulmaz. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm Manisa halkına başsağlığı diliyorum,” dedi.
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Özge Arslan ise program sonunda kısa bir teşekkür konuşması yaparak, “Yanımızda oldunuz, acımızı paylaştınız. Sağ olun,” ifadelerini kullandı.
Manisa’da büyük bir sevgiyle anılan Başkan Ferdi Zeyrek’in vefatının ardından gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlik, katılımcılardan takdir topladı.
Yorumlar
Kalan Karakter: