ABD Başkanı Dodnald Trump, dezenfektan enjekte edilmesi yolundaki sözlerinin espri olduğunu söyledi.
Başkan Trump , doktorların şiddeti tepkiler vermesinin ve dezenfektan üreticilerinin insanları zehirli maddeleri yutmamaya çağırmasının ardından COVID-19'u tedavi etmek için dezenfektan enjekte etme konusundaki açıklamalarının espri olduğunu söyledi.
Koronavirüs yardım paketini imzalarken konuşla ilgili konuşan Trump, "Tıpkı sizin gibi gazetecilere sarkastik (alaycı) bir soru sordum, sadece ne olacağını görmek için" dedi.
Donald Trump, Perşembe günkü basın toplantısında vücuda dezenfektan enjekte etmenin ve ultraviyole ışık verilmesinin koronavirüs tedavisine yardımcı olabileceğini iddia etmişti.
Trump, "Dezenfektanın koronavirüsü bir dakikada yok ettiğini görüyorum. Mesela şunu yapmanın bir yolu var mı? Vücudun içine enjekte etmek veya temizlik gibi" demişti.
Hibya Haber Ajansı
Trump: Dezenfektan enjekte edilmesi espriydi
ABD Başkanı Dodnald Trump, dezenfektan enjekte edilmesi yolundaki sözlerinin espri olduğunu söyledi.
Yayınlanma :
24.04.2020 22:00
Güncelleme :
24.04.2020 22:00


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: