Türk Kızılay Yunusemre Şube Başkanı Serdar Sevim olağan genel kurulda yeniden başkanlığa seçildi. Türk Kızılay Yunusemre Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu Türk Kızılay Manisa Şubesi Konferans Salonunda gerçekleşti. Tek listeyle gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Serdar Sevim yeniden başkanlığa seçildi. Genel kurula Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Haşim Yener Bilir, Ahmet Songüler, Atilla Efendioğlu, Türk Kızılay Şehzadeler Şube Başkanı Akif Özer, Kızılay gönüllüleri katıldı.
Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci, Kızılay Yunusemre Şubesi’nin yeni kurulan bir şube olmasına rağmen önemli çalışmalara imza attığını açıkladı. Kuruldukları dönemde pandemi gibi bir sürecin yaşandığını ifade eden Keresteci, bu süreçte zorlu bir mücadele örneği sergilediklerini kaydetti, şubeden beklentilerinin bu dönem çok fazla olduğunu belirtti. Her yıl muhtaç olan insanın sayısının bir önceki yıla göre arttığını söyleyen Keresteci, yeryüzündeki kaynakların eşit ve adil dağıtılmadığını vurguladı. Türk Kızılay olarak 1868 yılından beri, 1,5 asrı aşkın bir süre olarak gönüllü olarak bu davaya hizmet etmeye çalıştıklarını kaydetti.
Türk Kızılay Yunusemre Şube Başkanı Serdar Sevim’in yönetim kurulunda Serdar Mersinli, Belkıs Çakar, Burak Yurga, Murat Mustafa Bilgili, Özgür Görür, Bahadır Say, Mustafa Bilgin, Fethi Berkay Özövgü yer aldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: