Yunusemre Belediyespor Küçük Kızlar Voleybol Takımı, il birinciliği finalinde Salihli Değerli Zamanlar Spor Kulübü'nü 3-2 yenerek şampiyon oldu.
Atatürk Spor Salonu'nda oynanan final maçında nefesler tutuldu. İlk seti 25-20 kaybeden Yunusemre, ikinci seti 26-24 alarak durumu 1-1'e getirdi. Üçüncü seti 25-18 kaybeden Mavi Beyazlılar, dördüncü seti 25-21 alarak skoru 2-2 yaptı ve maçı karar setine götürdü.
Uzayan karar setinde Yunusemre Belediyespor, 17-15'lik skorla maçta son sözü söyledi: 3-2.
Takımına kupa ve madalyalarını Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan takdim etti. Taraftarlarının büyük desteğiyle zafere ulaşan Yunusemre Belediyespor, il birincisi olarak Manisa'yı Türkiye Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı.
Yunusemre Belediyespor'un şampiyon kadrosunda şu oyuncular yer aldı:
- Beyza Nur Atik
- Edanur Koca
- Ecem Özkan
- Eylül Taşkıran
- Hatice Akpınar
- Irmak Atik
- Melisa Öztürk
- Zeynep Bayraktar
- Zeynep Güner
- Zeynep Özdemir
Yunusemre Belediyespor Antrenörü Sedat Atik, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Çok zorlu bir maç oldu. Rakibimiz de çok iyi bir takımdı. Ama kızlarımız çok iyi mücadele etti ve sonunda şampiyonluğu kazandık. Bu şampiyonluk, kızlarımız için büyük bir başarı. Türkiye Şampiyonası'nda da elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.