Programa Yunusemre Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet ÇERÇİ, Yunusemre İlçe Başkanı Sayın Zafer İKİNCİ, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcıları Ramis ŞİYAK, Mustafa DANDİN, İdris AVŞAR, Yunusemre İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Yunusemre Belediyesi Birim Müdürleri katıldı.
Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İKİNCİ; 07 Aralık 2014 tarihinde göreve geldiğimizde Ayn-ı Ali Mahallesinde üçüncü parti konumundaydık mahallede yaptığımız siyasi çalışmalar ve mahalle halkının bizlere göstermiş olduğu ilgi neticesinde 7 Haziran genel seçimlerinde sandıktan birinci parti olarak çıktık.1 Kasım seçimlerinde sandıklarda birinciliğimizi Ayn-ı Ali Mahallesinde perçinledik. Ayn-ı Ali mahalle sakinlerine bizlerle birlikte oldukları için teşekkür ederim dedi.
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet ÇERÇİ vatandaşların taleplerini dinledi.
Mahalle sakinleri Ak Partiye Üye kaydı olan vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi tarafından iş verilmediğini belirtti.
Bunun üzerine Yunusemre Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Çerçi; Manisa Belediyesinden Birimler Yunusemre Belediyesine devir olduğu zaman işlerine son verilen çalışanları işe aldık ve işlerine hala devam ediyorlar, hiç sormadık hangi partidensin nereye kayıtlısın, insanların ekmek parası üzerine siyaset yapılmaz, yapılmamalı. Bunlar ahlaka ve insanlığa aykırı. Maalesef onlar bu zihniyette siz oraya kayıtlısınız buraya kayıtlısınız sizi işten çıkarırız gibi söylem ve uygulamalar Büyükşehir´in zihniyetini açığa çıkarmaktadır. Biz mahallemizde yaptığımız hizmet ile konuşuruz.
"Ayn-i Ali Mahalle Sakinleri Yaptığımız Hizmetin Farkında"
Ayn-i Ali mahalle sakinlerine göreve geldiğimiz günden bu yana bize verdikleri desteksen dolayı teşekkürlerimi sunarım. Yunusemre Belediyesi olarak Ayn-i Ali mahallemizde vatandaşlarımız için elimizden gelen gayret ile hizmet etmekteyiz. Mahalle sakinlerimiz bunun farkında, hep iç içe hizmet ederek vatandaşlarımız ile el ele mahallemizin sorunlarını bir bir çözüyoruz." dedi
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet ÇERÇİ mahalle sakinlerine teşekkür etti, 2016 yılının geçen yıla oranla hizmetlerinin daha da artarak devam edeceği müjdesini verdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: