Türkiye Şampiyonu unvanını elde eden Yunusemre Belediyespor U17 Futbol Takımı, Süreyya Tabiat Parkı’nda düzenlenen şampiyonluk organizasyonunda bir araya geldi. Genç futbolcular, aileleri ve kulüp yönetiminin katılımıyla gerçekleşen kutlama, birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıktığı anlamlı bir buluşmaya dönüştü.
Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Gürtunca, Emine Özge Arslan ve Haydar İzci, Kulüp Başkanı Bülent Kanik ve yöneticiler, MAYEB Genel Müdürü İlhan Düzenli, Organizasyon AŞ Genel Müdürü Cahit Kaplan, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak ve çok sayıda sporcu ailesi katıldı.
Başkan Semih Balaban, yaptığı konuşmada elde edilen başarının Manisa için tarihi bir gurur olduğunu ifade etti. Balaban, “Bu büyük gururu bizlere yaşatan genç futbolcularımızı, teknik heyetimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. En büyük teşekkür ise çocuklarının yanında duran, onların gelişimine katkı sağlayan ailelerimize. Altyapıya önem vermeye devam edeceğiz, gençlerimizin yeteneklerini destekleyerek daha büyük başarıların önünü açacağız” dedi.
Organizasyonda ayrıca futbolculara verilen prim sözünün yerine getirildiği duyuruldu. Başlarsan İnşaat sponsorluğunda sağlanan primler, şampiyon futbolculara takdim edildi. Futbolcular ve aileleri bu anlamlı jest için teşekkürlerini iletirken, kutlamalar renkli görüntülere sahne oldu.
Gençlerin sahadaki başarısı kadar, ailelerin desteğinin de önemine vurgu yapılan organizasyon, Manisa’da spora olan ilgiyi artırırken, altyapıya yapılan yatırımların meyvesini verdiğini bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: