AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanı Kürşad Zorlu, Manisa programı kapsamında anlamlı bir vefa ziyaretine imza attı. Zorlu'ya bu özel ziyarette AK Parti Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser, AK Parti Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz ve AK Parti Yunusemre Ana Kademe Mahalle Başkanı Şaziye Aksoy eşlik etti. Heyet, Kıbrıs Gazisi İbrahim Yüce ve kıymetli eşi Cavidan Yüce’nin misafiri oldu.
Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşanırken, Türk askerinin Kıbrıs Barış Harekatı'nda sergilediği kahramanlıklar bir kez daha yad edildi. Gazimiz İbrahim Yüce ile yakından ilgilenen Kürşad Zorlu, vatan savunmasında canını siper eden kahramanların her zaman baş tacı olduğunu ifade etti. Gazi Yüce ve eşi Cavidan Hanım ile gerçekleştirilen samimi sohbette, ailenin hayır duaları alındı. Heyet üyeleri, gazilerin milletin birliği ve beraberliği için taşıdığı değerin paha biçilemez olduğunu vurguladı.

Kürşad Zorlu, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, gazilerin fedakarlıklarının gelecek nesillere aktarılmasının önemine değindi. Türk devlet geleneğinde gazilere verilen önemin altını çizen Zorlu, İbrahim Yüce’ye sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür temennisinde bulundu. Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut ise yerel teşkilat olarak her zaman gazilerin ve şehit ailelerinin yanında olduklarını, kapılarının onlara her daim açık olduğunu belirtti.
Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi. Gazi İbrahim Yüce ve ailesi, AK Parti heyetinin bu nazik ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek teşekkürlerini iletti. Bu tür ziyaretlerin, toplumsal hafızanın canlı tutulması ve gazilere olan minnet borcunun ödenmesi adına büyük bir öneme sahip olduğu kaydedildi.

Yorumlar
Kalan Karakter: