BAŞKAN ÇELİK KAĞIZMANLILARA KONUK OLDU
Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Kağızman ve Köyleri Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Cemal Aksoy, yönetimi ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.
Yayınlanma :
14.03.2019 18:19
Güncelleme :
14.03.2019 18:19


Seçim çalışmalarını sürdüren Şehzadeler Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Ömer Faruk Çelik, Kağızman ve Köyleri Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Cemal Aksoy ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Dernek Başkanı Aksoy, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, sözü Başkan Çelik’e bıraktı.
“HALKLA İLİŞKİLERDE MARKA OLDUK”
Konuşmasına Şehzadeler Belediyesi’nin beş yıl önce kuruluş aşamasında yaşadığı zorlukları hatırlatarak başlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Gidecek bir yerimiz yoktu biz göreve geldiğimizde. Biz kurulu bir düzenin olduğu bir belediyeye başkan olmadık. Ne yaptık? Biz önce bir belediye kurduk. Öyle bilgisayarları almak da yetmiyor. Sistem kurmak gerekiyor, yazılımları temin etmeniz gerekiyor. Yılmadan, yorulmadan çok çalıştık aşkımızı, sevdamızı ortaya koyduk; çalışkan, güler yüzlü, şeffaf bir belediye kurduk” şeklinde konuştu. Şehzadeler Belediyesi’nin doğumdan ölüme kadar insan hayatının her alanında vatandaşları mutlu eden hizmet ve projeleri bir bir hayata geçirdiğini anımsatan Başkan Çelik “Halkla ilişkilerde marka olduk. Sosyal belediyeciliğe çok önem verdik, bu bizim için olmazsa olmazdı. Sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere önem verip bunların en güzel örneklerini Şehzadelerimize yaşatmak için çalıştık.” dedi.
TÜRKİYE’YE ÖRNEK PROJELER
Veziroğlu Sosyal Tesisleri, Hobi Bahçeleri, Şehzadelerpark gibi Türkiye’ye örnek olan büyük projeleri Şehzadelerde vatandaşların hizmetine sunduklarını kaydeden Başkan Çelik “Şehzadelerpark’ta yer alan Diaromik Mesir Müzemizin, 478 yıllık tarihi bir geçmişi olan Mesir’in tanıtılmasında önemli bir etkisi olacaktır. Özellikle şehrimize gelen yerli ve yabancı turistlere Mesir geleneğimizi tanıtma imkânına kavuşarak, Manisa’nın çok önemli bir eksiğini tamamlamış olduk. Manisa şehzadeler kenti. Şehzadeler kenti Manisa’mızda maalesef bugüne kadar, Manisa’mızda şehzadelik yapan şehzadelerimizin tanıtımını yapamıyorduk. Çoğunluğu Manisa’daki tarihi eserlerimiz olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanındaki tarihi eserlerimizi tanıttığımız Miniaşehzadeler bölümünde 32 adet tarihi yapımızın, Türkçe İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde tanıtımını gerçekleştiriyoruz. 13 adet birebir boyutta şehzade figürlerini parkımıza yerleştirdik. Şehzade figürlerimiz de Şehzadelerpark’a ayrı bir değer ve anlam kattı. Hele bir de Masal Parkı bölümümüz var ki çocuklarımız içinden çıkmak istemiyor.”
“YAPTIĞIMIZ HİZMETLERİN ŞAHİDİ SİZLERSİNİZ”
Ecdad yadigârı eserlere de sahip çıktıklarını belirten Başkan Çelik “Kurşunlu Han’ı restore ederek, sosyal, sanatsal ve kültürel hayatımıza hizmet eden bir mekan haline getirdik. Bedesten’i aynı şekilde restore edip halkımız için çok amaçlı salon olarak düzenledik. Şehzadelerdeki tüm okullarda izimiz var. Sıfırdan 3 tane okul yaptırabileceğimiz bütçeyi okullarımızın şartlarını iyileştirmek için harcadık. Kreşimiz, Gençlik Merkezimiz çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimi için hizmet veriyor. Şehzadelerdeki bütün camilerimizin bakım ve onarımlarını yaptık. Araç parkımıza yeni araçlar kazandırdık. Ova yollarının bakımını yaptık. Yaptığımız hizmetlerin şahidi sizlersiniz. Bütün bu hizmetleri yaparken insan ayrımı yapmadık. Bize oy veren vermeyen ayrımı yapmadık. Bu şehirde yaşayan herkesi birinci sınıf vatandaş kabul ederek, hizmetkârları olduk. Biz gönüller yapmanın çaba ve gayretinde olduk ” şeklinde konuştu. Başkan Çelik’e ziyareti sırasında AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten ile belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: