Bursa’nın Karacabey Belediyesi tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Uluslararası Leylek Festivali kapsamında gerçekleştirilen maratona yaklaşık 350 sporcu katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü adına düzenlenen yarışta mücadele eden Ahmet Bayram başarılı performansıyla takdir topladı. İlerleyen yaşına rağmen katıldığı her yarıştan dereceyle dönen Ahmet Bayram, Uluslar Arası Leylek Koşusunu ’da boş geçmedi. Yeşil-beyazlı sporcu genel klasmanda 4. sırada yer alırken yaş kategorisinde de 1. olarak Manisa’ya madalyayla döndü.
Bayram Yine Şaşırtmadı
Katıldığı her yarışta fırtına gibi esen Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Ahmet Bayram, “Uluslararası Leylek Festivali” kapsamında düzenlenen maratonu da boş geçmedi. Yaklaşık 350 sporcunun mücadele ettiği yarışta Ahmet Bayram yaş kategorisinde zirvede yer almayı başardı.
Yayınlanma :
10.07.2017 13:43
Güncelleme :
10.07.2017 13:43


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: