Yapılan uygulamalar ile öğrencilerin okul önünde yaşanması muhtemel araç hızlarına bağlı kazaların önüne geçilmiş olacak. Okul Müdürlükleri tarafından Trafik İlçe Teknik Alt Komisyonuna yapılan başvuruların değerlendirilmesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi UKOME tarafından alınan kararlar doğrultusunda yapılan çalışma ile okul önlerine yansıtıcı kasis yerleştirildi. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kula Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Ulu; "Kula´da aşırı hız ve bu hız durumlarına bağlı olarak yaşanması muhtemel kazaların önüne geçmek maksadıyla yapılan çalışmalar kapsamında okul önlerine yansıtıcı kasis yerleştirdik. Genç yaşlı her yaştan kişilerin kullandıkları elektrikli bisiklet, motosiklet ve araçların okul önlerinde daha dikkatli hareket etmelerini sağlamak için gerçekleştirilen uygulama sayesinde hıza bağlı kazaların önüne geçilmiş olunacak. Öğrencilerimizin okul önünde, giriş ve çıkış saatlerinde bir kaza yaşamasının önüne geçmek için alınan tedbirler kapsamında yapılan uygulama sayesinde öğrencilerimiz daha güvenli olarak okullarına gidip gelebilecekler" dedi.
Kula´da Okul Önü Daha Güvenli
Zabıta ekipleri tarafından yapılan uygulama ile okul önlerinde uygulanan yansıtıcı kasis yerleştirilmesi gerçekleştirildi.
Yayınlanma :
17.02.2016 08:33
Güncelleme :
17.02.2016 08:33


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: