Manisa'da 2 Temmuz'a kadar açık kalacak olan okullarda öğretmenler eşliğinde öğrenciler sosyal, kültürel, sportif ve bilimsel alanlarda canlı eğitim etkinlikler yapıyor. Milli Eğitim Bakanı Danışmanı Erhan Angın, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ile birlikte Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu, Güres İlkokulu'nu ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet etti. Dikici, okul bahçesinde yapılan etkinlikleri inceledi, öğrencilerle beraber oyunlar oynadı. Dikici, " Öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimiz müzik çalışmaları yapıyor, resim çiziyor. Piyano çalıyor. Müzik enstrümanlarını kullanma konusunda gayret gösteriyorlar. Aynı şekilde öğrencilerimiz enerjilerini atmaları için sosyalleşmesi, salgın döneminde yaşadığımız o kapalı süreci üzerimizden atmak için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.
Manisa genelinde bütün okullarda 2 Temmuz'a kadar eğitim faaliyetleri devam ediyor. Öğrenciler öğretmenleri eşliğinde sosyal, kültürel, sportif ve bilimsel çalışmalar yapıyor. Milli Eğitim Bakanı Danışmanı Erhan Angın, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Yüksel, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gencay, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Karahan ile birlikte Şehzadeler ilçesinde bulunan Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulu'nu ziyaret etti. Öğrenciler protokol üyelerine çiçek takdim etti. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, okul bahçesinde yapılan etkinlikleri inceledi, öğrencilerle beraber oyunlar oynadı. Ayrıca Angın ve beraberindekiler Saruhanlı Güres İlkokulunu ziyaret ettiler. Angın, burada çocuklar sohbet etti.
EĞİTİM FAALİYETLERİ
2 Temmuz'a kadara açık olacak olan bütün okullarda çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini kaydeden Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, "Milli Eğitim Bakanımızın dediği gibi okullarımız 2 Temmuz'a kadar açık. 2 Temmuz'a kadar gelen bütün öğrencilerimizle birlikte öğretmenlerimizle birlikte sosyal, sportif, kültürel ve bilimsel çalışmalar yapıyoruz. Ahmet Tütüncüoğlu İlkokulunda öğretmenlerimiz öğrencilerimizle beraber bu etkinlikleri canlı bir şekilde gerçekleştiriyor. Öğretmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimiz müzik çalışmaları yapıyor, resim çiziyor. Piyano çalıyor. Müzik enstrümanlarını kullanma konusunda gayret gösteriyorlar. Aynı şekilde öğrencilerimiz enerjilerini atmaları için sosyalleşmesi, salgın döneminde yaşadığımız o kapalı süreci üzerimizden atmak için çalışmalarımız devam ediyor. Manisa genelinde bütün okullarımızda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle beraber bu faaliyetleri sürdüreceğiz. Ama 5 Temmuz-31 Temmuz tarihleri arasında da telafi eğitimlerimiz başlayacak. Öğrencilerimizi, velilerimizi okullarımıza bekliyoruz" dedi. CÜNEYT HASÇELİK
Yorumlar
Kalan Karakter: