Saruhanlı'da hizmette sınır yok
Saruhanlı Belediyesi ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelere de hizmet yağdırmaya devam ediyor. Üreticilerin mağdur olmaması için tarla yollarında düzenleme yapan belediye ekipleri...
Yayınlanma :
28.03.2018 10:42
Güncelleme :
28.03.2018 10:42


Saruhanlı Belediyesi Paşaköy Mahallesinde 8 Nisan'da yapılacak hayır yemeği öncesinde, yemeğin yapılacağı alanda düzenleme çalışmalarını sürdürürken, Mütevelli, Gökçeköy ve Çaltepe mahallelerinde üreticilerin tarlalarına daha rahat ulaşım sağlamaları için arazi yollarında düzenleme çalışmalarına da devam ediyor.
Başkan Yaralı, halkın isteklerini bir bir yerine getiriyor
Saruhanlı Belediyesi, Paşaköy Mahallesinde 8 Nisan'da yapılacak hayır yemeği öncesinde, yemeğin yapılacağı alanda düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında bölgeye çok amaçlı olarak kullanılabilecek yarı açık tesis yapılacak ve 3 bin metrekare parke taşı döşenecek. Ayrıca halı saha ve çevresinde de bakım onarım çalışmaları tamamlanıp Paşaköy halkının hizmetine sunulacak.
Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, yapılacak yatırımların Paşaköy'e hayırlı olmasını dileyerek, "8 Nisan Pazar günü Paşaköy mahallemizde hayır yemeği düzenlenecek. Bizlerde bu alanda bir düzenleme ve peyzaj çalışması başlattık. Hayır yemeğinin en iyi şekilde gerçekleştirilebilmesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Ben bu vesile ile tüm hemşehrilerimi 8 Nisan Pazar günü Paşaköy Mahallemize davet ediyorum. Rabbim hayır ve dualarımızı kabul etsin" dedi.
Paşaköy Mahallesi hayır yemeği tertip komitesi üyeleri de organizasyonlarına sağladığı katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Yaralı'ya teşekkür etti.
Başkan Yaralı'dan çiftçiye büyük hizmet
Saruhanlı Belediyesi, üreticilerin tarlalarına daha rahat ulaşım sağlamaları için arazi yollarında düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, üreticiler için büyük önem taşıyan arazi yollarının düzenlemesini sürdürdüklerini söyledi. Çalışmaların Mütevelli, Gökçeköy ve Çaltepe mahallelerinde devam ettiğini ifade eden Yaralı, bu yıl ki üretim sezonunda üreticilere bereketli mahsuller dileyerek şunları kaydetti:
"Saruhanlı 54 bin nüfusu olan büyük bir ilçe, bunun 36 bini köy ve belde vasfından mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde, 18 bini de merkezde yaşıyor. Ekonomisi tarıma dayalı olan Saruhanlı'da çiftçi ve üretici kardeşlerimizin arazilerine daha rahat ulaşım sağlamaları için 3 yıl önce satın aldığımız greyder ile arazi yollarını düzenliyoruz. Belirli bir plan dahilinde tüm mahallelerimize yetişmeye çalışıyoruz."
Başkan Yaralı, mahallelerde devam eden yol ıslah çalışmalarının üreticiler için hayırlı olmasını diledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: