Manisalı Şehit Yakınları ve Gazilerin de eşlik ettiği Ankara ziyaret programları öncesinde Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumarlıtaş´ı dernek binasında ziyaret eden Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş Türkiye´nin hassas bir dönemden geçtiğini kaydederek milli ve manevi değerleri dünden daha da çok sahip çıkarak korunması gerektiğini kaydetti.
Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ile beraberindeki Manisalı Şehit Yakınları ve Gaziler Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumarlıtaş´ı dernek binasında ziyaret etti. Ziyarete Afyonkarahisarlı Gaziler ve Şehit Yakınları da eşlik etti. Taydaş ziyarette devletin sürdürdüğü kararlı operasyonlara tam destek verdiklerini ve teröristlerin silahlarıyla birlikte gömülünceye kadar operasyonların devam etmesi gerektiğini söyleyerek, “Türkiye´nin başına bela olan vatan hainleri akıttıkları kanda boğulacaklar, Biz devletimize güveniyoruz ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanlarındayız” ifadesinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumarlıtaş, “Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş çalışmaları ve kişiliğiyle örnek almış olduğumuz bir abimiz. Öğrendiğim kadarıyla Ankara´da Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk´ü minnet duygularını ifade etmek üzere Anıtkabir ziyaretinde bulunacaklar. Onun öncesinde ve sonrasında da Derneğimizin Genel Merkezi ile Manisa Milletvekillerini ziyarette bulunacaklar. Milletvekillerimize Şehit Yakınları ile Gazilerimizin talep ve sorunlarını en iyi şekilde aktaracaklarına inanıyorum. Kendilerini şehrimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.
Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş ise yaptığı konuşmada, “İsmail Kumarlıtaş bey Derneğimizin Afyonkarahisar Şube Başkanı olmasının yanında aynı zamanda Gazi bir kardeşimiz yani içimizden biri. Kendisinin Gazi ve Şehit Yakınlarıyla ilgili çalışmalarını yakından takip ediyor, milli maneviyatı verdiği önem ve hassasiyet konusunda da teşekkürlerimi sunuyorum. Bu nedenle Ankara programımızdan önce kendisini ziyaret etmek, hal hatırını sormak istedik. Bundan sonraki süreçte de İsmail bey kardeşimizin çalışmalarının aynı şekilde ve başarıyla devam edeceğine inanıyoruz. Gösterdiği evsahipliğinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: