Vali Deniz Ve Eşi Olcay Deniz Otizmli Çocukları Ağırladı
Vali Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz Hanımefendi 2 Nisan Dünya Otizm Günü nedeniyle, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, Manisa Otizm Derneği Başkanı Arife Güngör, Manisa Otistik Bireyler Engelsiz Aileler Derneği Başkanı Raşide Konuk ve Otizmli çocukları ve ailelerini ağırladı.
Yayınlanma :
03.04.2019 13:55
Güncelleme :
03.04.2019 13:55


Vali Ahmet Deniz de 2 Nisan Dünya Otizm Günü dolayısıyla kendilerini ziyaret dernek yöneticileri ve çocuklara teşekkür ederek, onlar bizim her şeyimiz onların yanında olmak, onlarla olmak bizi son derece mutlu ediyor, onların yüzünün gülmesi bizim için çok değerli şeklinde konuştu.
Vali Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz Hanımefendi çocuklara hediye vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: