Yunusemre Belediyespor’un yüzücüleri, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Rize’de organize edilen 10-11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 1. Etap Müsabakaları’nda gösterdikleri performansla Manisa’nın gururu oldu.
Mavi Beyazlı kulübün başarılı sporcuları, bireysel kategorilerde toplamda 9 madalya kazanırken, 4x50 metre karışık bayrak yarışında da büyük bir başarı elde ederek bölge 2’nciliği derecesiyle kürsüye çıktı.
Bayrak yarışında Manisa'yı temsil eden Çağan Hürman, Halil Arda Sevgili, Alp Çetinkaya ve Çınar Uras Kaplan’dan oluşan ekip, takım çalışmasının ve disiplinin meyvesini topladı.
Bireysel müsabakalarda ise Serra Kalaycı 200 metre sırtüstü stilinde gümüş, 200 ve 400 metre serbestte bronz madalya kazandı. Doruk Atabey ise 100 ve 200 metre serbestte bronz madalyaya uzanırken, Irmak Pekkarakaş 400 metre serbestte, Asel Bilge 200 metre kurbağalamada, Yağız Karataş 400 metre serbestte ve Batuhan Altıntaş 50 metre serbestte bronz madalya kazanarak Manisa’yı başarıyla temsil etti.
Kulüp antrenörleri, çocukların gelişim sürecindeki bu tür organizasyonların hem moral hem de tecrübe açısından çok kıymetli olduğunu vurguladı. Yunusemre Belediyespor yönetimi de sporcuları ve ailelerini tebrik ederek, gelecekte daha büyük başarılar beklediklerini dile getirdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: